Varför syns inte priserna?

Vi får många frågor kring varför priserna på Biologique Recherches produkter inte syns. Här får du svar på alla dina frågor. 

Varför kan jag inte se priserna? 

Biologique Recherche har som krav på alla certifierade återförsäljare att dölja priserna för personer som inte har skapat ett konto och loggat in. Detta är till för att garantera att återförsäljaren är certifierad och att produkterna är äkta. 

Måste jag skapa ett konto för att kunna köpa produkter? 

För att kunna köpa Biologique Recherches produkter behöver du skapa ett konto, för övriga produkter är detta inte nödvändigt. 

Kostar det något att registrera kontot? 

Nej, det är alltid kostnadsfritt. 

Behöver jag skapa ett konto för varje köp? 

Nej, spara bara ditt lösenord tills nästa gång. 

Kan ni skapa ett åt mig? 

Ja, kontakta oss på info@revivekliniken.com. När vi skapat kontot får du en verifieringslänk till din mejl som du behöver klicka på för att skapa ett lösenord. 

Kan jag få mitt konto raderat? 

Det beror på om du har gjort en beställning eller ej. Vi följer reglerna enligt GDPR, men tänk på att lokal lagstiftning kring bokföring går före GDPR. Vi kan alltså komma att behöva spara din information i upp till sju år räknat från inköpsdatumet. Om du bara vill kolla priser och inte genomför en order kan du kontakta oss för att få ditt konto raderat. 

 

Redo att upptäcka Biologique Recherches värld? Här skapar du ett konto!