OM REVIVEKLINIKEN

Reviveklinikens filosofi är att skönhet kommer inifrån vilket är något som vi ägnat många år för att förstå kroppens mekanismer. Vi delar gärna med oss av vår kunskap med ett helhetsperspektiv utifrån varje persons specifika behov.

REVIVEKLINIKEN erbjuder det senaste inom estetisk hudvård. Din hud och dess förutsättningar är vårt största fokus med en vetenskaplig prägel, oavsett om du besöker oss för en ansikts- eller injektionsbehandling.
Vi erbjuder även nålbehandlingar för olika hudproblem. 


THE WORLD OF Biologique Recherche

Revivekliniken arbetar uteslutande med Biologique Recherches resultatinriktade produkter och behandlingar. Våra certifierade hudterapeuter är utbildade enligt Biologique Recherches höga standard för att erbjuda professionell rådgivning. För att kunna leverera behandling och konsultationer på en exceptionell nivå.
Revivekliniken ger dig en personlig och skräddarsydd rådgivning där vi erbjuder djupgående hudanalyser med unika system. Läs mer om Skin Instant © Lab & VisioLab ©


TEAM REVIVEKLINIKEN: 

FIFI, VD
fifi@revivekliniken.com
 • Specialist IPL och Laser.
 • Distributör för exklusiva parfymvarumärkena AMOUROUD Parfums de La Bastide i Skandinavien.
 • Distributör för exklusiva hudvårdsvarumärket Biologique Recherche i Sverige, Norge & Finland.

 

LINNÉA, Dipl. Hudterapeut 
linnea@revivekliniken.com
 • Head of Business Development and Sales
 • Key Account Manager & International Trainer för Biologique Recherche i Sverige, Norge & Finland.
ELIN, Dipl. Hudterapeut (föräldraledig) 
 • Specialist IPL, Laser & HiFu
 • "Jag vägleder dig i djungeln av hudvårdsrutiner, avancerade som enkla. Jag kan alltid konsultera dina behov via video eller i butiken."
OLIVIA, Dipl. Hudterapeut (föräldraledig)
 • Biologique Recherche Expert

CAROLINE, Receptionist
 • "Jag har samlat på mig kunskap om parfymer och hudvård i över 15 år och guidar dig i när du handlar i vår butik. Kom in och prata med mig om du har frågor." 

 

Phoebe, Hudterapeut 

 

JOSEPHINE, Operations Manager & Informationsdesigner 
josephine@revivekliniken.com
 • "Jag jobbar med utveckling av vår webbutik som bland annat innefattar produktion av informationsdesign, samt ansvarar för HR-frågor och daglig drift. Min bakgrund innehåller bland annat högskolestudier inom informationsdesign, flerårig erfarenhet av försäljning i butik och uppdrag inom en prisvinnande kundservice"
CLARA, Ambassadör för varumärket Revivekliniken samt lager- och kundserviceansvarig
clara@revivekliniken.com
 • "Jag ser till att du får ditt paket med en personlig touch. Om du har frågor eller funderingar kring produkter eller din beställning är det oftast mig du kommer i kontakt med. Jag har en stor passion för hudvård och parfymer. Utöver detta är jag även ambassadör för varumärket Revivekliniken."

   

  KRISTER, Ekonomiansvarig

  INJEKTIONSBEHANDLINGAR MED DR RIIKKA

  Vill du få bort arga rynkan? Ge läpparna en fuktboost? Eller vill du få bort de mörka ringarna under ögonen? Dr Riikka Veltheim är en erkänd plastikkirurg med över 15 års erfarenhet. Hos Revivekliniken kan du boka en rad avancerade injektions- och syrabaserade behandlingar

  DR RIIKKA VELTHEIM

  RIIKKA VELTHEIM, Plastikkirurg, styrelsemedlem i Svensk förening för estetisk plastikkirurgi, internationell opinionsledare inom injektionsbehandlingar. 

  Revivekliniken AB är stolta att presentera vår samarbetspartner, plastikkirurg Dr. Riikka Veltheim. Tog doktorlegitimering 1998 och har sedan dess arbetat med Nordens mest etablerade kliniker, bl a Akademikliniken Stockholm och Cityklinikka Helsinki. Idag sitter hon som styrelsemedlem i Svensk förening för estetisk plastikkirurgi, och är internationell opinionsledare inom estetiska injektionsbehandlingar. Hon har även över 15 år av erfarenhet inom estetiska behandlingar med en av Sveriges mest unika och värdefulla kompetens.

  Med en djupt rotad skicklighet inom plastikkirurgi och otaligt många genomförda procedurer och operationer är hon ett välkänt namn i både forskningsvärlden och för lärosäten. Ledordet i dr Veltheims arbete inom rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi är att alltid eftersträva naturlig elegans med maximal lyster.