OM OSS

THE SCIENCE OF BEAUTY 

Vår filosofi är att skönhet kommer inifrån och har ägnat många år åt att förstå kroppens mekanismer. Vi vill gärna dela med oss av den kunskapen genom att se helheten utifrån varje persons specifika behov.
Hos oss på REVIVEKLINIKEN erbjuder vi det senaste inom medicinsk hudvård där just din hud och dess förutsättningar är vårt stora fokus med en tydligt vetenskaplig prägel. Detta oavsett om du besöker oss för en ansiktsbehandling eller för att genomgå en injektionsbehandling. Vi erbjuder även olika nålbehandlingar för olika hudproblem. 

THE WORLD OF Biologique Recherche AT YOUR HAND 

Vi arbetar uteslutande med Biologique Recherches resultatinriktade produkter och behandlingar. Våra diplomerade hudterapeuter är utbildade enligt Biologique Recherches höga standard för att erbjuda professionell rådgivning och behandling på en exceptionell nivå. För att ge dig specifik och skräddarsydd rådgivning erhåller vi även djupgående hudanalyser med två unika system: Skin Instant © Lab & VisioLab ©

INJEKTIONER BY DR RIIKKA

Vill du få bort arga rynkan? Ge läpparna en fuktboost med Restylane? Eller vill du få bort de mörka ringarna under ögonen? Hos dr Riikka Veltheim, erkänd plastikkirurg med över 15 års erfarenhet, kan du boka en rad avancerade injektions- och syrabaserade behandlingar. Vill du läsa mer om dr Riikka? Scrolla ner! 


TEAM REVIVEKLINIKEN: 
FIFI
VD
fifi@revivekliniken.com
Specialist IPL och Laser.
Distributör för CREED, AMOUROUD, Floraïku och MEMO Paris i Skandinavien.
Distributör för Biologique Recherche i Sverige, Norge & Finland.

 

LINNÉA
Dipl. Hudterapeut
 linnea@revivekliniken.com
Head of Business Development and Sales
Key Account Manager & International Trainer för Biologique Recherche i Sverige, Norge & Finland.

ELIN
Dipl. Hudterapeut
Specialist IPL, Laser & HiFu

"Jag vägleder dig i djungeln av hudvårdsrutiner, avancerade som enkla! Jag kan alltid konsultera dina behov via video eller på plats, jag är här varje dag!"

OLIVIA
Dipl. Hudterapeut
Biologique Recherche Expert

CAROLINE
Receptionist
Ansvarig Cryo-Cabin

"Har samlat på mig kunskap om dofter och hudvård i över 15 år och kan guida dig i samband med dina köp hos oss för att du snabbt och bekvämt ska få dina varor! Kom in och prata med mig om du har frågor. Finns på Revivekliniken varje dag." 

UFFE
Doftexpert
Head of Business Development and Sales
Key Account Manager & Trainer för AMOUROUD, CREED, HERMETICA, MEMO PARIS & FLORAIKU i Skandinavien.
uffe@revivekliniken.com
"Jag är internationell utbildare för våra doftvarumärken med över 31 års erfarenhet i branschen. Jobbade många år på NK innan jag kom hit till Revivekliniken för att bara fokusera på nischade dofter. Svensk- och finsktalande."
 
JOSEPHINE
Operations Manager & Informationsdesigner 
josephine@revivekliniken.com
"Jag jobbar med utveckling av vår webbutik som bland annat innefattar produktion av informationsdesign, samt ansvarar för HR-frågor och daglig drift. Min bakgrund innehåller bland annat högskolestudier inom informationsdesign, flerårig erfarenhet av försäljning i butik och uppdrag inom en prisvinnande kundservice"

CLARA
Ambassadör för varumärket Revivekliniken, lageransvarig, kundservicemedarbetare

"Jag ser till att du får ditt paket med en personlig touch. Om du har frågor eller funderingar kring produkter eller din beställning är det oftast mig du kommer i kontakt med. Jag har en stor passion för hudvård och parfymer. Utöver detta är jag även ambassadör för varumärket Revivekliniken."

JOHANNA
Extra, lager


KRISTER
Ekonomiansvarig

KONSULTER

JAMAL
E-COMMERCE
"Jag tar hand om all kundkommunikation som sker online och ser till att rätt information hittar till rätt kund."

RED CARPET
Digital marknadsföring


INJECTIONS BY DR RIIKKA VELTHEIM

RIIKKA VELTHEIM
Plastikkirurg, styrelsemedlem i Svensk förening för estetisk plastikkirurgi, internationell opinionsledare inom injektionsbehandlingar. 

PRESENTATION AV RIIKKA

Revivekliniken AB är stolta över att presentera samarbetspartner, plastikkirurg med. dr. Riikka Veltheim. Hon tog sin legitimering år 1998 och har sedan dess arbetat med några av nordens mest etablerade kliniker, bl a Akademikliniken Stockholm och Cityklinikka Helsinki. Som styrelsemedlem i Svensk förening för estetisk plastikkirurgi, internationell opinionsledare inom estetiska injektionsbehandlingar och över 15 år av erfarenhet inom estetiska behandlingar besitter dr Veltheim en av Sveriges mest unika och värdefulla kompetens.
Med en djupt rotad skicklighet inom plastikkirurgi och otaligt många genomförda procedurer och operationer är hon ett välkänt namn i både forskningsvärlden och för lärosäten. 
Ledordet i dr Veltheims arbete inom rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi är att alltid eftersträva naturlig elegans med maximal lyster.