OM OSS

REVIVEKLINIKEN är en av Stockholms första medicinska kliniker som erbjuder de allra senaste och mest resultatgivande behandlingarna inom medicinsk hudvård. Vårt mål är att få just dig att känna dig speciell hos oss – i centrum av vår uppmärksamhet. Vi är även huvuddistributörer för det exklusiva hudvårdsmärket Biologique Recherche, dofterna CREED, AMOUROUD, MEMO PARIS och FLORAÏKU.

Med vår erfarenhet, breda kompetens och den mest avancerade utrustningen på marknaden kan vi erbjuda dig en unik och trygg behandling. Klicka dig gärna vidare på den här sidan för att lära dig mer om de behandlingar vi erbjuder för ansikte och hela kroppen.

Vi tror att skönhet kommer inifrån och har ägnat många år åt att förstå kroppens mekanismer. Vi vill gärna dela med oss av den kunskapen genom att se helheten utifrån varje persons specifika behov.

Våra diplomerade hudterapeuter och hudläkare skräddarsyr en behandlingsform som passar dina behov och önskemål. Vi följer upp behandlingen och visar sedan hur du på egen hand ska vårda din hud på bästa möjliga sätt. Du är alltid välkommen att kontakta oss via mail/telefon för tidsbokning eller för att få mer information om hudvård. Vi erbjuder även en kostnadsfri konsultation inför din behandling, som du kan boka direkt här på sidan.


TEAM REVIVEKLINIKEN:

 

FIFI - fifi@revivekliniken.com

Klinikchef – Ägare av Revivekliniken
Specialist IPL och Laser.
Distributör för CREED, AMOUROUD, Floraïku och MEMO Paris i Skandinavien.

Distributör för Biologique Recherche i Sverige & Norge.


LINNÉA - info@biologique-recherche.se
Dipl. Hudterapeut
Produktchef & Trainer för Biologique Recherche i Sverige & Norge.


ELIN Mammaledig
Dipl. Hudterapeut

Specialist IPL, Laser & HiFu


OLIVIA - Mammaledig
Dipl. Hudterapeut

Biologique Recherche Expert


MARIAN
Läkare, specialist i allmän kirurgi.

CAROLINE
Receptionist
Ansvarig Cryo-Cabin

UFFE - uffe@revivekliniken.com
Doftexpert
Produktchef & Trainer för AMOUROUD, CREED, HERMETICA, MEMO PARIS & FLORAIKU i Skandinavien.

JOSEPHINE - josephine@revivekliniken.com
Operations Manager & Digital Kommunikation