KONSULTATIONER

 

BIOLOGIQUE RECHERCHE SKIN INSTANT LAB © & VISIOLAB ©

Vi erbjuder Biologique Recherche's Skin Instant © Lab & VisioLab © - två revolutionerande analyssystem som övervakar förändringar i din hud över tiden och ger direkt feedback hur hudens kondition är för dagen. Detta gör det möjligt för våra hudterapeuter att skräddarsy en hudvårdsplan för dig och justera din rutin specifikt efter vad din hud behöver.

Så här fungerar det: Skin Instant Lab består av fem instrument som mäter fukt, TEWL (trans-epidermal vattenförlust), elasticitet, pigmentering och talgnivå. Instrumenten kopplas till en dator utrustad med ett exklusivt diagnos- och analysprogram som utvecklats av Biologique Recherche. VisioLab har en kamera som visar eventuella rynkor och pigmenteringar du ej kan se med blotta ögat.

Medan systemet är ansluten till BR-databasen, kombineras analysen med de registrerade mätningarna tillsammans med hudterapeutens kunskap och erfarenhet för att rekommendera ett urval av BR-produkter och behandlingar. Skin Instant Lab riktar sig till flera produkter i alla kategorier som rengöringar, masker och serum, och sedan väljer din hudterapeut ut det mest lämpliga behandlingssättet och idealiska produkterna.

Resultatet? Ett detaljerat recept för dina unika hudvårdsprodukter.

Boka din konsultation går nedan för att uppleva detta toppmoderna system från Biologique Recherche innan din ansiktsbehandling eller vid köp av produkter.

 

VIDEOKONSULTATION

Välkommen att boka en kostandsfri videokonsultation med en av våra experter!
Detta möte gäller rekommendation av produkter från Biologique Recherche anpassat efter din unika hy. Kom ihåg att huden ändras flera gånger under ett år. Vi rekommenderar dig att göra en konsultation/analys för varje ny säsong så att dina produkter passar ditt aktuella tillstånd i huden.

Så här går det till:

1. Boka en tid som passar dig här på hemsidan.

2. Bekräftelse av din bokade tid skickas till din angivna e-mailadress.

3. Du mottar en länk till din e-mailadress för videokonsultationen.
Extra viktigt inför ditt möte: tvätta av eventuell make-up och sitt ner på en ostörd plats med bra belysning.

4. Delta på din Videokonsultation under bokat tid.

5. Du mottar en rekommendation från din hudterapeut på din mail och du är varmt välkommen att beställa hem produkter med ditt personliga inlogg på revivekliniken.com.

KONSULTATION

Välkommen på din kostandsfria konsultation hos oss gällande våra behandlingar.
En diplomerad hudterapeut eller läkare tar hand om dig och lägger en plan som passar dig bäst och besvarar dina frågor. Vi erbjuder de främsta teknikerna för att ge dig de bästa resultaten inom hudvård.