LEVERANSER

Här hittar du all information om hur vi levererar din order, priser etc.

Vi levererar inom Sveriges och Finlands gränser.

Precis som med beställningar som sker i vår webbutik på ordinarie sätt så strävar vi efter att leverera din order så snabbt som möjligt. Det kan dock tillkomma någon dags leveranstid beroende på hur snabba vårt lagerteam är på att skapa din beställning och att säkerställa att betalningen har kommit in.

Ordrar med lägsta värde 1000 SEK skickas alltid fraktfritt.

För ordrar under 1000 SEK kostar frakten 59 SEK för leverans via Budbee Box/Hemleverans.

För ordrar under 1000 SEK med PostNord som valt betalsätt kostar frakten 99 SEK.

Toimituskulut: Suomi

Tilaukset, joiden tilausarvo on alle 100 euroa, lähetyskulut maksavat 10 euroa. Tilaukset, joiden tilauksen arvo on yli 100 euroa, lähetetään ilmaiseksi.

Budbee gör normalt ett antal leveransförsök innan paketet går i retur. Håll utkik efter en SMS-notifikation från Budbee om när nästa leveransförsök planeras.

Om du väntar på en beställning och har fått en leveransavisering är du alltid varmt välkommen att kontakta oss för spårning av paketet.

Paketet ligger kvar på PostNords serviceställe i 10 arbetsdagar under normala förhållanden, men tiden kan förkortas under nationella säljtoppar som till exempel Black Week. Du kan se ditt pakets status via spårningsnumret som vi mejlade ut till dig i samband med att paketet lämnade vårt lager.

Kontakta oss via info@revivekliniken.com så hjälper vi dig vidare.

lägga en beställning genom oss

Känns det krångligt att skapa konton och hålla koll på lösenord för att kunna beställa dina produkter?

Nu lanserar vi en ny service där vi skapar beställningen åt dig!
Det enda du behöver göra är att kontakta oss f ör att lägga beställningen, betala via en länk och vänta in leveransen. Här kan du läsa mer om hur det fungerar.

I samband med att du kontaktar oss behöver du uppge vilka produkter du önskar beställa, ditt namn och din mejladress.

VI kommer därefter att skapa en preliminär beställning åt dig. I samband med detta skickar vi ut en betallänk via mejl.

När du betalat för beställningen kommer ordern att levereras enligt aktuella leveranstider.

Nej, du behöver inte skapa ett konto. Däremot behöver vi skapa ett konto åt dig för att vi ska kunna lägga beställningen åt dig. Du kan när som helst begära åtkomst till ditt konto genom att klicka på "Glömt lösenord" i inloggningsrutan på sajten.

Vi behöver bara din mejladress och ditt namn för att kunna hitta dig i vårt system. Din order kopplas då till ditt existerande konto.

Via mejl, info@revivekliniken.com !

Detta mejl är ingen faktura i traditionell mening, utan är enbart en betallänk. Varken vi eller Klarna skickar ut en faktura till dig om du inte valt det som betalmetod i kassan som du når via betallänken i mejlet.

Ibland händer det att produkter säljer slut. Vi ser aktuellt lagersaldo i samband med att vi registrerar din beställning. Skulle en produkt råka vara slutsåld kontaktar vi givetvis dig.

Absolut! Låt oss bara veta vilken order du vill upprepa, samt om du vill lägga till eller ta bort en produkt i din nya beställning.

Normalt inom 2-3 arbetsdagar.

hämta upp beställningen hos oss

För att kunna erbjuda snabbare leveranser erbjuder vi dig nu möjligheten att hämta upp din beställning hos oss på Revivekliniken.

Lägg beställningen som vanligt, men välj Hämtning i kassan. Du får en avisering när din order är redo att hämtas.

Nej, detta leveranssätt är alltid kostnadsfritt.

Vi strävar efter att göra i ordning din beställning så snabbt som möjligt under våra ordinarie öppettider. Om du lägger din beställning på förmiddagen den vara klar för hämtning samma dag. Du får en leveransavisering så fort den är redo!

Ja, du behöver kunna visa upp din orderbekräftelse eller leveransavisering. 

Om du ska hämta ut en beställning åt någon annan behöver du visa upp din och beställarens legitimation.

Normalt 10 arbetsdagar. Därefter registreras köpet som returnerat. Tänk på att kontakta Klarna för att pausa eventuell faktura.

På Karlavägen 69 i Stockholm. Vi har öppet 10-18 på vardagar. Runt storhelgerna kan det förekomma ändrade öppettider, läs mer

Om du lagt en beställning med hämtning som leveranssätt är det inte möjligt att ändra leveranssätt. Om du däremot valt ett annat leveranssätt och vill hellre hämta paketet, kontakta oss!

Vi vidtar alla tillgängliga åtgärder för att säkerställa en trygg leverans. Om du har särskilda önskemål, tveka inte att kontakta oss!

BETALALTERNATIV

Här kan du läsa om våra betallösningar i kassan.

Du kan betala med alla kort som är stansade, dvs VISA, Mastercard, American Express. 

Vår sajt är ansluten mot Klarna som erbjuder en rad olika betallösningar, däribland direktbetalning och fakturaköp. För frågor om din faktura, kontakta Klarna via www.klarna.com

Ja! Du kan betala med de etablerade, mobila betallösningar som finns tillgängliga på den svenska marknaden.

RETURER OCH BYTEN

Behöver du göra en retur? Läs mer nedan om hur vi hanterar returer och byten.

Vi accepterar reture på enbart obrutna förpackningar. Vi förbehåller oss rätten att neka returer på förpackningar som öppnats.

För PostNord-ordrar står vi för returfrakten. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

För Budbee-ordrar kan vi inte erbjuda retursedlar, men kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Vi registrerar en återbetalning så fort vi tagit emot din retur och kontrollerat produkternas status. Vi skickar alltid ut ett mejl till dig om när vi mottagit returen och när en återbetalning är på gång. 

Du blir återbetalad för din retur så snart vi fått ditt paket levererat av PostNords returservice. Under vissa storhelger, som Black Week, julhandeln etc förekommer det längre leveranstider för PostNord, vilket kan medföra att din återbetalning dröjer.

Vid misstanke om förlust av paket via PostNord förbehåller vi oss rätten att avvakta 30 dagar från den dag du har skickat in returen via ditt serviceställe innan en återbetalning är möjlig. 

Om du har frågor om din retur, kontakta oss på info@revivekliniken.com

Om du genomförde ett köp mot en faktura så kan du alltid pausa fakturan via Klarna och även via deras app. Vi hanterar inga ärenden gällande Klarna. Kontakta därför dem i första hand vid frågor om din faktura. 

övriga frågor

Här hittar du frågor som rör Biologique Recherche, konton m.m.

För att du ska kunna köpa produkterna hos oss behöver du skapa ett konto på vår sajt. När du väl är inloggad kommer priserna synas. Det är givetvis kostnadsfritt att skapa ett konto hos oss. 
Kravet på att skapa ett konto och att priserna måste döljas för besökare ingår i Biologique Recherches policy för alla distributörer och återförsäljare. 

En viktig del av Biologique Recherches filosofi är att din hudvårdsrutin är anpassad för just dig och din hud. Genom att du registrerar ett konto och genomför köp därigenom kan du känna dig trygg med att vi kan se vilka produkter du använt och vilka produkter du bör kanske gå över till om önskad effekt inte uppnås. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för en ny konsultation och för en uppdaterad hudvårdsrutin, eller om du bara har frågor eller funderingar kring våra produkter generellt. 

Kontakta oss på telefon 08-611 16 00 eller via info@revivekliniken.com så hjälper vi dig vidare! 


Konsultit suomeksi:

Tällä hetkellä emme valitettavasti tarjoa konsultaatioita suomeksi, vaan vain ruotsiksi ja englanniksi.

REKLAMATIONER

Här hittar du information om hur vi löser reklamationer och vad som gäller i dessa fall. 

Reklamationer kan variera väldigt mycket från fall till fall, vi ser därför att du kontaktar oss för att lösa ärendet. 

Biologique Recherches produkter
När det gäller Biologique Recherches produkter rekommenderar vi alltid att genomföra en konsultation hos oss. Du är givetvis fri att köpa produkter utanför din hudterapeuts rekommendationer. Det är dock något vi avråder från då dessa produkter är väldigt potenta och högkoncentrerade. Det finns därför en risk att köp av icke-rekommenderade produkter kan medföra ej önskade effekter. Initialt accepterar vi inte reklamationer på dessa köp, men du är givetvis varmt välkommen att kontakta oss så löser vi det på bästa möjliga sätt. 

Om du köpt en rekommenderad produkt som du inte är nöjd med, hör av dig till oss!

Produkter ur vårt parfymsortiment
Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.