CREED

Se alla produkter

Det berömda familjeföretaget och parfymhuset Creed grundades 1760 i London av James Creed. Till en början tillverkade de inte parfymer, utan läderprodukter som sadlar och handskar, samt kläder. Strax därpå upptäckte de att de kunde parfymera handskarna, och parfymhuset House of Creed uppstod. 

Under de kommande seklerna fram till idag har de tagit fram en rad parfymer för såväl kungahus som högt uppsatta personer i regeringar. En av flera tydliga signaturer för Creed har alltid varit deras fingertoppskänsla för exklusiva materialval för såväl dofterna som flakongerna där parfymörerna har varit en del av familjen Creed. Deras doft Love in White benämns ofta som The White House Fragrance då flertalet First Ladies har burit denna, bland andra Laura Bush och Michelle Obama. I samband med lanseringen av Love in White år 2005 lät de lysa upp Empire State Building helt i vitt. 

År 2010 lanserade House of Creed deras genom tiderna bäst säljande doft, Aventus.  En en av ingredienserna gör att denna doft plockar fram det bästa ur varje persons hud utan att tappa den berömda Aventus-karaktären. House of Creed firar Aventus 10-årsdag med en lansering av en exklusivt designad flaska i limited edition-upplaga. Du kan förhandsköpa ditt exemplar av Aventus Limited Edition redan nu på vår sajt (den hittar du här)!