KAN VI HJÄLPA TILL MED NÅGOT?

Har du frågor om våra produkter, eller vill du ha hjälp att hitta en ny hudvårdsrutin? Skicka gärna ett mail till oss på info@revivekliniken.com. Vi svarar normalt inom 24 timmar (vardagar).

Vill du boka en tid? Klicka här!

HITTA TILL OSS

Har du bokat en behandling eller konsultation? Kika på kartan nedan för att hitta till oss. Närmsta tunnelbana är Stadion (Uppgång Karlvavägen).

Notera att vi inte hanterar returer eller reklamationer i butiken. För frågor om detta, hör av dig till oss här!

HITTA TILL OSS

Karlavägen 69

ÖPPETTIDER

Mån-fre: Kl 10-18

Lör/sön/helgdag: Stängt

Get direction

FAQ

leveransfrågor

Här hittar du de vanligaste frågorna kring våra leveranser.

I normalfallet har vi 1-3 dagars leveranstid beroende på valt fraktsätt. För Finland gäller 4-7 arbetsdagar.

Vi erbjuder leveranser via Airmee och PostNord.

Det var ju tråkigt att höra! Förmodligen har något hänt på vägen!

Skicka iväg ett mail till oss på info@revivekliniken.com med bilder på paketet så hjälper vi dig vidare.

BETALNINGAR

Här hittar du de vanligaste frågorna kring betalningar och fakturor.

Du kan betala via MasterCard, American Express, Apple Pay och Klarnas olika betalalternativ.

Vi hanterar inte Klarnas fakturor. För att få hjälp med detta behöver du vända dig till Klarnas kundservice. Ett tips är att ladda ner deras app för att se fakturan där.

Detta kan bero på flera saker:

1. Du har uppgivit en annan adress än din folkbokföringsadress.

2. Ett tekniskt problem i vår kassa, alternativt i Klarnas system.

3. Någon okänd anledning som endast Klarna kan utreda vad det beror på.

Då vi har Klarna som partner för fakturalösningen rekommenderar vi att du kontaktar dem för frågor kring detta då de har begärt upplysningen.

Vi är inte anslutna till Mecenat eller motsvarande studentföreningar och erbjuder därför inte studentrabatter.

produktfrågor

Här hittar du de vanligaste frågorna kring våra produkter.

Då BR:s produkter inte är medicinska så kan vi inte heller kräva att du ska göra en konsultation.

Däremot vill vi vara tydliga med att dessa produkter är extremt potenta och att din hud kan slå bakut om produkten är för stark och används fel. Du riskerar också att inte kunna få igenom en reklamation på en produkt som din hud reagerar dåligt på om köpet skett utanför eller utan rekommendation från våra hudterapeuter.

Nej. Däremot är majoriteten av produkterna tillverkade av endast botaniska ingredienser.

Det här kan bero på flera orsaker. Om du köpt din P50 efter rekommendation av en hudterapeut och använder den enligt instruktionerna så är det oftast helt ofarligt. Normalt tar det ett tag för huden att vänja sig vid P50:s kraft och är övergående. Fortsätter irritationen ändå bör du kontakta oss för ytterligare hjälp.

Har du däremot köpt den utan rekommendation och använder andra produkter utanför BR:s sortiment är det inte omöjligt att produkterna har krockat. Då rekommenderar vi att du kontaktar oss för en konsultation.

BR tar aldrig produkter från andra varumärken i beaktande när de tar fram sina produkter. Att blanda dem med andra varumärken sker alltså på egen risk. Vi avråder från att använda syrabaserade produkter från andra varumärken samtidigt som du använder P50. Du är alltid varmt välkommen att boka en tid för konsultation för fler svar på dina frågor!

BR använder inga som helst parfymer eller andra ingredienser för att försköna doftupplevelsen. Detta i kombination med ovanligt höga halter av råmaterial/aktiva ingredienser gör att produkterna oftast luktar mycket annorlunda. Men var lugn, du bör ha vant dig efter några dagar! Det är värt det!

Alla produkter från BR mår bra av kyla, så se till att inte förvara dem på ett varmt ställe. För långa perioder i varm temperatur kan innebära att råvarorna härsknar. Det leder i sin tur till att livstiden för produkten förkortas betydligt. Notera att vi kan neka reklamationer på produkter som förvarats fel, så se till att förvara dina ögonstena på ett svalt ställe!

Absolut! Skölj bara ur och lufttorka den eller torka med hushållspapper innan du sätter den på nästa serum.

Bokningar

Här hittar du de vanligaste frågorna kring bokningar och liknande.

Du kan ringa oss på 08-6111600 eller boka en tid direkt på sajten.

Det smidigaste är via bokningens länk som du hittar i sms:et från när du bokade tiden. Om du råkat ta bort det så är du alltid varmt välkommen att kontakta oss (telefon 08-611 16 00 eller mejl)

Senast 24 timmar innan. Vid senare avbokningar eller uteblivet besök förbehåller vi oss rätten att debitera 100% av behandlingens pris.

Läs mer om våra behandlingar och priser här.