Kundreferenser


 1. Yvonne C Linden skriver:

  ”Jag är glad att ha hittat Revivekliniken efter att varit runt i många år på Sthlms salonger. Känns proffsigt , lite lyxigt vilket inte skadar för Sthlm. Rätt ställe med rätt personal som verkligen bryr sig om att det ska bli ett 100 % resultat av det man håller på med.”

 2. Lotta Näslund skriver:

  ”Jag går och gör ansiktsbehandling med Microdermabration samt frans och bryn färgning hos dessa underbara tjejer och är alltid supernöjd med mitt resultat efteråt. Rekommenderar Revivkiniken med varm hand till mina nära och kära!”

 3. Nathalie Dahlin Bengtsson skriver:

  ”Bäst: Jag går sedan många år hos Fifi och jag känner mig trygg med RK. Det bästa i det hela är att resultatet blir så bra att jag inte fattar varför folk inte står i en kö ringlandes nerför gatan.

  Sammanfattning: Jag gillar Fifi och har förtroende för henne vilket är otroligt viktigt när man gör olika behandlingar. Personalen är vänlig och duktiga. Lokalen är mycket fräscha, ligger centralt och jag känner mig nöjd. Det är riktig kundservice som du inte hittar överallt.”

 4. Lulu Carter skriver:

  ”Hos Revivekliniken finns de bästa, Fifi och Emily är otroligt duktiga och proffessionella!”

 5. Louise skriver:

  ”Att komma till Revivekliniken och Fifi är himmelriket. Professionellt bemötande med vänlighet och värme möter Dig.

  För min del är besöken hos Fifi ett måste, inte bara för att Du får världens bästa behandlingar utan också för att själen mår bra av att få träffa Fifi och hennes kollegor.”

 6. Anette skriver:

  ”Det här är en oas i den stressade storstan! Du blir omhändertagen från topp till tå, ingenting är omöjligt här! Proffsigt bemötande och utmärkta resultat , kan inte bli bättre!”

 7. Nina skriver:

  Kunskap, engagemang, nytänkande, fortroende givande samt professionellt bemötande. Därför väljer jag Revivekliniken!

 8. Sanna skriver:

  Fantastiskt!

 9. Elisabeth skriver:

  Äntligen har jag hittat rätt! Har provat så många hudläkare, salonger och hudvårdsmärken men aldrig blivit nöjd. Jag hade gett upp hoppet om att kunna få hjälp med rosacea, solskador och glåmig hy. Tur att jag försökte en gång till och besökte Revivekliniken! Från första stund jag klev in i lokalen kände jag ett varmt och genuint intresse för mig som kund. Fifi och Emelie har ett speciellt kall för det dom gör. Nu kan jag se mig i spegeln och se en ny fräschör, spänst och lyster i huden…och resan har bara börjat! Fifi och Emelie följer den senaste forskningen och utvecklingen inom hudvård. Jag kommer fortsätta att vara en trogen kund för jag vet att jag kommer att få tillgång till det bästa på marknaden och dessutom alltid bli bemött på ett varmt och personligt sätt!

 10. Fanny skriver:

  Jag var bara inne på Revivekliniken för att köpa en produkt men Linnéa tog tid för mig, som om jag bokat ett besök. Hon guidade mig rätt och kom fram till en plan för hur jag skulle hantera min plötsliga acne. Den produkt hon valde ut åt mig var övernatt ett mirakel. Dessutom svarade hon på frågor jag kom på efterhand. Det kändes fint att bli tagen på allvar, även om det var för en mindre sak. De som jobbar där hade ett väldigt trevligt bemötande och jag rekommenderar verkligen ett besök.
  Tusen tack, Linnéa och company!

 11. Amel skriver:

  Fantastiskt bemötande och engagemang från personalens sida. Anna är så professionell och noggrann, så glad att ha träffat henne!

Lämna en recension