Revivekliniken

Vi är en av Stockholms första medicinska kliniker som erbjuder de allra senaste och mest resultatgivande behandlingarna inom medicinsk hudvård. Vårt mål är att få just dig att känna dig speciell hos oss – i centrum av vår uppmärksamhet. Vi är även huvuddistributörer för det exklusiva hudvårdsmärket Biologique Recherche, dofterna CREED och AMOUROUD.

Med vår erfarenhet, breda kompetens och den mest avancerade utrustningen på marknaden kan vi erbjuda dig en unik och trygg behandling. Klicka dig gärna vidare på den här sidan för att lära dig mer om de behandlingar vi erbjuder för ansikte och hela kroppen.

Vi tror att skönhet kommer inifrån och har ägnat många år åt att förstå kroppens mekanismer. Vi vill gärna dela med oss av den kunskapen genom att se helheten utifrån varje persons specifika behov. Därför tar vi även in expertishjälp från närliggande områden.

  • Kirurger
  • Hudläkare

Våra diplomerade hudterapeuter, kirurger och hudläkare skräddarsyr en behandlingsform som passar dina behov och önskemål. Vi följer upp behandlingen och visar sedan hur du på egen hand ska vårda din hud på bästa möjliga sätt. Du är alltid välkommen att kontakta oss via mail/telefon för tidsbokning eller för att få mer information om hudvård. Vi erbjuder även en kostnadsfri konsultation inför din behandling, som du kan boka direkt här på sidan.

 

”Att komma in på Revivekliniken är att uppleva en helhetsupplevelse.”
Fifi Stehag, grundare & klinikchef