F.A.Q.

BIOLOGIQUE RECHERCHE

JAG ÄR INTRESSERAD AV BIOLOGIQUE RECHERCHE OCH VILL VETA MER!

Vad roligt att du är intresserad av Biologique Recherche! Inledningsvis rekommenderar vi att du gör en konsultation hos oss för att få veta hur din hud mår och vilka produkter du rekommenderas använda för bästa resultat. Du är givetvis välkommen att köpa andra produkter utanför våra rekommendationer, men då kommer vi inte att kunna utlova önskat resultat med hudvården, vilket kan påverka tvister om returer och reklamationer. 

VARFÖR SYNS INTE PRISERNA PÅ BIOLOGIQUE RECHERCHES PRODUKTER?

För att du ska kunna köpa produkterna hos oss behöver du skapa ett konto på vår sajt, vilket du gör här. Kravet på att skapa ett konto ingår i Biologique Recherches policy för alla distributörer och återförsäljare. 

LEVERANSER OCH BETALSÄTT

HUR BETALAR JAG FÖR MIN BESTÄLLNING?

Du kan betala med American Express, VISA, Mastercard, Apple Pay, Google Pay och genom Klarna Payments. Genom Klarna kan du välja att betala direkt via kort eller kontoöverföring, delbetalning och faktura. För mer information om dessa betalsätt, för att se din faktura och övrig köpinformation, gå till www.klarna.com 

KOSTAR DET NÅGOT ATT FÅ MIN ORDER LEVERERAD AV ER? 

Vi erbjuder kostnadsfria leveranser på alla ordrar över 1000 kr. Ordrar som understiger 1000 kr kostar 99 kr i frakt. 

HUR LÅNG ÄR LEVERANSTIDEN?

Just nu levererar vi inom 1-4 arbetsdagar, men vi strävar efter att leverera inom 2 arbetsdagar beroende på hur mycket våra speditörer har att göra på grund av nuvarande situation med COVID-19. Bor du utmed en lantbrevbärarlinje kan det tillkomma ytterligare en dags leveranstid. Vi kan inte garantera dessa leveranstider under försäljningstoppar som till exempel Black Friday, eller inför andra högtider.

VILKA FRAKTALTERNATIV FINNS?

Vi skickar paketen via Budbee för dig som bor i Stockholm, Göteborg, Malmö, delar av Helsingborg, Västerås, delar av Linköping och Jönköping, och Uppsala. Bor du utanför dessa områden levereras paketet via PostNord antingen som varubrev eller MyPack till ett serviceställe beroende på paketets storlek och vikt. Vi jobbar kontinuerligt för att utöka leveranssätten och även möjlighet att välja fraktalternativ i kassan.

JAG VAR INTE HEMMA NÄR BUDBEE FÖRSÖKTE LEVERERA PAKETET, VAD HÄNDER NU? 

Budbee gör alltid ett par leveransförsök innan paketet skickas tillbaka till oss. Via Budbees app kan du alltid justera dina leveranstider så fort du får en avisering om när leveransen är planerad. Du kan välja mellan olika tider som passar dig bättre (mellan 17:00-22:00 måndag-fredag, söndag), eller om en annan dag passar bättre.

VARFÖR MÅSTE JAG IDENTIFIERA MIG MED MOBILT BANK-ID VID LEVERANS FRÅN BUDBEE? 

Vid ordervärden som överstiger 1000 SEK har vi detta som krav för att vi ska kunna säkerställa att du får din beställning, och inte någon annan. Om du saknar mobilt bank-ID, eller om det förekommer något annat som försvårar leveransen, kontakta oss då så snabbt som möjligt så ser vi över hur vi kan lösa det annorlunda för dig! 

VAD HÄNDER OM JAG MISSAR ATT HÄMTA UT MITT PAKET?

Paketet skickas tillbaka till oss per automatik efter 10 arbetsdagar. Vi tar ut en avgift på 99 kronor för ordrar som inte hämtas upp eller tas emot. Vid en retur kontaktar vi alltid dig gällande återbetalning och övrig information. 

RETURER OCH REKLAMATIONER

JAG BEHÖVER RETURNERA ETT KÖP

Vi följer lagen om avtal vid distansköp, vilket innebär att du har rätt att returnera ditt köp inom 14 dagar från det att du mottog paketet. Villkoret för att returen ska accepteras är att produkterna är obrutna/oöppnade och i övrigt ett opåverkat skick. Kontakta alltid oss innan du skickar tillbaka produkterna till oss för ytterligare instruktioner. Vi står inte för returfrakten, men kan ordna en retursedel till dig som dras av från återbetalningsbeloppet, om du behöver en sådan.  

JAG BEHÖVER REKLAMERA EN PRODUKT 

Vi följer riktlinjerna kring reklamationsrätt, men varje ärende är alltid unikt då det handlar om avancerad hudvård. Det behöver därför bedömas av oss innan vi kan se över en lösning på ärendet. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare. Viktigt att komma ihåg är att om det rör produkt som du köpt utanför dina rekommendationer så kan det försvåra en reklamation.