Laser | Revivekliniken i Stockholm


LASER

Det finns olika typer av laser-behandlingar för olika områden: permanent hårborttagning, vidgade blodkärl på benen, hudföryngring, reducering av pigmentfläckar eller behandling av acne.

Vi utför alltid kostnadsfria konsultationer före din behandling för att rekommendera dig din specialanpassade plan. Priset på vissa av behandlingarna varierar beroende på kundens förutsättningar, såsom till exempel hårets kvalitet vid hårborttagning.

Fraktionerad Laser är en behandlingsform som återställer din hud samt hjälper den att behålla sin spänst och lyster. Fina linjer, pigmentförändringar, vidgade blodkärl och ojämnheter minimeras (som exempelvis acne-ärr).

Huden har sin naturliga åldringsprocess, som ibland påskyndas av faktorer som sol, kyla, luftföroreningar eller stress. En serie med intensiva ljuspulser passerar det yttersta hudlagret och reducerar små fina kärl i ansiktet. Det behandlar därmed rosacea, solskadad hud, pigmenteringar och fläckar. Värmen i ljusimpulserna värmer upp vattnet i huden vilket i sin tur stimulerar nybildning av kollagen som i sin tur återbildar elastinfibrer. Dessa elastinfibrer reducerar storleken på grova porer och fina linjer i ansiktet på ett naturligt vis.

Behandlingen kan med fördel göras över hela ansiktet, halsen, dekolletaget och på händerna.

YAG laser är idealisk för att ta bort vidgade blodkärl, speciellt för djupliggande vener på benen. Den optiska energin absorberas av hemoglobin i blodkropparna med efterföljande uppvärmning av blodet och kärlväggarna vilket resulterar i att blodflödet blockeras när blodkärlen drar ihop sig (vasokonstriktion). Detta medför att blodkärlen krymper och blir osynliga.

Det går att behandla vener mellan 0,1mm till 0,4mm.

Dialoze är en den senaste lösningen när det gäller snabb och effektiv hårborttagning av de starkaste och mest envisa hårstråna. Snabbheten hos Diolaze är oöverträffad. Den är dessutom den första lasern som kombinerar en hög peak-energi och marknadens största behandlingsyta i en och samma behandling. Vid behandling med Diolaze kyls området före, under och efter pulsen, vilket gör behandlingen nästan helt smärtfri.
Diolaze kombinerar optimalt resultat, högsta möjliga säkerhet, kort behandlingstid och ytterst litet obehag.

 

Vänligen boka konsultation för mer information om din behandlingsplan samt prisuppgift.
Alla behandlingar är individuella.