Kemisk Peeling | Revivekliniken i Stockholm


Kemisk Peeling

Alla våra ansiktsbehandlingar med kemisk peeling börjar med en avkopplande ansiktsmassage. Sedan väljer din specialist en noga utvald peeling som är anpassad efter ditt behov – därefter en återfuktande/reparerande mask samt avslutande produkter.

Våra kemiska peelingar kan med fördel kombineras med en Microdermabrasion för att förstärka resultatet ytterligare. Eftersom peelingen jobbar långsiktigt på djupet i huden samtidigt som huden stimuleras, ger ökad lyster och jämnare hudyta tack vare kristallerna. 

 

 

 

 

 

 

Vänligen boka konsultation för mer information om din behandlingsplan samt prisuppgift. Alla behandlingar är individuella.

 

PEELS:

GLYCOLIC PEEL
Lerbaserad – pH 2,3 – Chelerad Glykolsyra 25%
En lätt AHA syra-peeling för allmän uppfräschning av huden. Den verkar djuprenande, föryngrande, motverkar acne, tar bort små rynkor och minskar porer samt ger huden spänst och lyster. Kan betraktas som ett steg längre än en vanlig ansiktsbehandling eller aha-syrabehandling.

En kur på 4 behandlingar rekommenderas för bästa resultat.

COSMO PEEL
Triklorättiksyra 15% 
En medelstark TCA syra-peeling som används när man vill ha en påtaglig föryngring av huden. Något starkare än LIGHTENING PEEL. Lämplig för åldrad eller solskadad hud för att släta ut smårynkor, förfina hudens struktur, ta bort pigmentojämnheter och stimulera kollagenbildning på djupet. Lämplig för ansikte, hals och dekolletage.

En kur på 3 behandlingar rekommenderas för bästa resultat på åldrad hud med nedsatt elasticitet.

TCA CHELATED PEEL
Lerbaserad 30% Triklorättiksyra
En stark TCA syra-peeling med kraftigt föryngrande effekt som ger utslätning av rynkor, ärr och acne-ärr. Efter behandling får man en kraftig hudrodnad i 3 dagar och därefter en uttalad fjällning i 3-4 dagar. Man bör undvika solning i 5 veckor efteråt. Stark peeling för kraftigt åldrad och solskadad hud och för hud med acne-ärr. Jämnar ut huden nästan lika mycket som en laserslipning men med en mycket kortare konvalescens. Delar av ansikte eller helt ansikte kan behandlas.

MILK PEEL
50% Glykolsyra och 3% Salicylsyra
En mjölksyrapeeling som normaliserar talg -och melaninproduktionen. För nedsatt elasticitet, pigmentutjämning, acne och föryngring av huden. Hudföryngrande behandling av ansikte och hals.

En kur på 4 behandlingar rekommenderas för bästa resultat.

MELA PEEL
Behandlar och förebygger pigmentförändringar och pigmenteringar efter graviditet och vid melasma.

En kur på 3 behandlingar rekommenderas för bästa resultat.

MASK PEEL
Lerbaserad – pH 2,5 – Glycolsyra 30%
En djuprengörande AHA syra-peeling som behandlar fet hud, acne, förstorade porer, överproduktion av talg.

En kur på 4 behandlingar rekommenderas för bästa resultat.