Fillers i Stockholm | Revivekliniken i Stockholm


FILLERS

Fillers är speciellt utformade för att minska rynkor i ansiktet och veck. Det består av hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i kroppen och som binder vatten och hjälper att återfukta huden inifrån. Genom att injicera fillers under huden återger preparatet huden sin spänst, elasticitet och volym och motverkar hudens egens takt på åldrande.

Vi använder oss utav olika fillers och skinboosters, t.ex. Restylane och Teosyal. Även ett muskelavslappnande medel som bl.a. behandlar bekymmersrynkan mellan brynen, skrattrynkor kring ögonen eller röklinjer runt munnen. Migrän, spänningshuvudvärk, tandgnissling och besvärande svettningar på kroppen (axill, händer och fötter) går också att behandla med goda resultat.

 

”VAD KAN FILLERS HJÄLPA MIG MED?”

Behandlingen passar utmärkt för svårbehandlade områden som ansiktet, halsen, ovansidan av handen och dekolletaget. Fillers kan med fördel användas för att göra läppar fylligare, framhäva kindbenens linje eller ge hakan en tydligare form. Även bekymmersrynkan mellan ögonbrynen, pannans linjer, kråksparkar, sura mungipor, nasolabiala linjer eller mörka ringar under ögonen.

Beroende på ålder, hudtyp och behandlingsform håller fillers mellan 6 – 12 månader. En upprepad behandling efter nio månader förlänger dock livslängden upp till 18 månader. Behandlingen går att upprepa så ofta man vill utan biverkningar. Varje behandling med injektioner är unik precis på samma sätt som att varje person har en alldeles egen uppfattning om vad skönhet är. Vår personal har mycket lång erfarenhet av estetiska behandlingar och våra injektioner utförs endast av våra legitimerade läkare. 

OBS – Behandling med fillers kan ev. ge en lätt rodnad eller ett blåmärke som kan hålla ett par dagar.

Vänligen boka konsultation för mer information om din behandlingsplan samt prisuppgift.
Alla behandlingar är individuella.

För att komma till bildgalleriet med för- och efter-bilder, klicka här.

 

En film från Restylane – Look the way you feel

 Starta filmen från Restylane

FILM – Look the way you feelCertified-restylane-clinic