Våra behandlingar med Biologique Recherche

SIGNATURBEHANDLINGAR

SECONDE PEAU ”Second Skin”

En ny lyftande behandling som alternativ för ”fillers” – utan nålstick. Med en revolutionerande elektroteknik skapas ett fiber-plåster bestående av 80% hyaluronsyra. Dessa plåster appliceras sedan strategiskt på linjer/rynkor tillsammans med en lotion. Behandlingen påskyndar hudens läkningsprocess som genast ger ett synligt, hållbart resultat. Vid upprepade behandlingar i kur förlängs och förstärks effekten av behandlingen.
 

SOIN RESTRUCTURANT ET LISSANT

En reparerande fuktboost med bidrottninggelé, hyaluronsyra, silkextrakt och naturliga aminosyror. De aktiva ingredienserna kombineras med dränerande, formande och pulserande tekniker i en unik massage. Huden får en jämn färg och struktur. Kindbenen blir definierade, ögonen öppnas upp, torrhetslinjer suddas ut och huden får glödande lyster. Denna behandling passar alla, även den känsligaste.

 

SOIN MC 110

En ”plumpande” behandling som höjer cirkulationen och cellförnyelsen i huden. Mjölksyra, citronsyra och salicylsyra exfolierar huden skonsamt och effektivt. Tillsammans med phytoplankton ifrån havet skapas en tillfällig inflammation som gör att huden drar åt sig vätska – ”plumping". Det ger fyllighet och stimulerar huden till förnyelse.

 

SOIN LIFT C.V.S.

Ett ”naturligt ansiktslyft” med små mikrokristaller av alger, silkextrakt, mjölksyra och naturliga aminosyror. De aktiva ingredienserna kombineras med modellerande, nypande och lyftande tekniker. Påminner om microdermabrasion – men utförs helt för hand. Behandlingen ger en effektiv exfoliering av döda hudceller, definierade ansiktskonturer, jämnare hudstruktur, minskade, rena porer och skinande lyster.

BOOSTER VIPO2

Tack vare sin innovativa sprakande struktur och sin unika formel är Booster VIP O2 en revolution inom ansiktsbehandlingar. Dess aktiva ingredienser gör det möjligt för celler att andas bättre så att de kan producera mer energi och proteiner av högre kvalitet. En mikromassage-teknik som liknad bindvävsmassage kombineras med Chlorella Sorokiniana mikroalger vilket stimulerar överhuden till att syresätta hudvävnad. Huden kommer verkligen att avgiftas, återfå liv, bli klarare och rengöras på djupet från föroreningar.

REMODELING FACE ©

Vid 90 min och 120 min behandling används Remodeling Face Machine vid behov. En maskin som tonar och formar ansiktsmusklerna med mikroström - som ett gympapass för ansiktet. Ansiktsmask eller serum som kombineras med maskinen når djupare i huden och ger en större effekt, porerna rengörs och minskar i storlek. Vid upprepade behandlingar förbättras muskelminnet som bibehåller ett ansiktslyft med piggare blick.