MIKRO-FILL PIGM 400

Vi är glada över att kunna presentera den senaste tekniska och vetenskapliga innovationen för behandling av pigmenteringar: µ-Fill PIGM 400.

 

Inspirerad av mikronålningstekniken som används inom estetisk medicin möjliggör µ-Fill PIGM 400 en fördjupad behandling av pigmenteringsmärken. Täckta med mikronålar kan dessa engångsplåster smärtfritt tränga in i epidermis djupaste lager, där de löser sig helt för att frigöra och sprida aktiva ingredienser så nära melanocyterna som möjligt.

Formeln fokuserar på tre huvudområden för behandling av pigmenteringsmärken:

· Plattform mot melanogenes, bestående av hexylresorcinol, vitamin B3 och tranexamsyra. De hjälper till att begränsa melanogenes-processen genom att minska produktionen av melanin och hämma dess överföring till keratinocyterna.

· Antiglykationsplattform, bestående av L-Carnosine. Det hjälper till att minska AGE -innehållet i cellerna för att begränsa aktiviteten av tyrosinas, enzymet som är ansvarigt för melaninsyntes.

· Antioxidantplattform, bestående av vitamin C, som har kraftfulla antioxidanter och fotoskyddande effekter som minskar oxidationen av proteinerna ansvariga för syntesen av lipofuscin, det bruna pigmentet som härrör från cellulärt skräp.

För optimala resultat, använd som en del av ett 1-månadsprogram hemma, med 3 veckovisa applikationer. Minsta appliceringstid är 3 timmar för att mikronålarna ska lösa sig fullständigt och släppa ut aktiva ingredienser. Samtidigt stänger huden de skapade mikroperforeringarna, perfekt bevarade tack vare lappens skyddande film. 

 

HUR PRODUKTEN ANVÄNDS

1. Applicera helst på kvällen, på ren och torr hud, 3 gånger/vecka i 1 månad.

2. Ta bort den styva transparenta basen och den vita skyddsfilmen från plåstret.

3. Pressa den sida som är täckt med mikronålar på pigmenteringen som ska behandlas. Tryck försiktigt på plåstret med fingertopparna så att den fastnar perfekt.

4. Låt verka över natten eller minst i 3 timmar. Ta bort och kasta plåstret.


You may also like

See all
Example blog post
Example blog post
Example blog post