Returpolicy

14 dagars öppet köp

Vi följer lagen om distansavtal. Du har 14 dagars öppet köp på produkter i obrutet och i övrigt opåverkat skick. Kontakta oss om du önskar returnera ett köp till oss. Öppet köp gäller inte för Cryo Sticks pga hygienskäl. Vi har inte heller öppet köp på presentkort. 

Rätt att neka retur

Förutsättningen för att vi ska acceptera returen är att produkten är obruten. Vi tar inte emot returer på öppnade produkter som köpts av misstag eller som skett utanför våra hudterapeuters rekommendationer. På grund av produkternas potenta ingredienser rekommenderar vi alltid att ett köp av produkter föregås av en konsultation med våra hudterapeuter för att undvika allergiska reaktioner eller hud som skadats av produkter som inte bör användas för den enskilde kundens hudtyp. 

I händelse av borttappat eller på annat sätt förlorat kvitto  

Vi nekar samtliga returer där giltigt kvitto utfärdat av Revivekliniken saknas. Ett giltigt kvitto specificerar dina uppgifter i form av namn, adress, telefonnummer och specifik information om köpet såsom produktinformation och belopp. För köp i butik är ett giltigt kvitto av sådan sort där produkternas information och pris framgår samt kortuppgifter och transaktionsdatum. Kortslipp  eller skärmdump från internetbank utan detaljerad information om köpet är inte tillräckligt som bevis på genomfört köp då det inte specificerar vad beloppet representerar. Vid retur av onlineköp i butik kan du komma att behöva uppvisa legitimation samt en orderbekräftelse där ovan beskriven information återfinns. 

Legitimation vid retur

Vi kan komma att begära uppvisande av fotolegitimation vid retur i butik pga ökat antal returbedrägerier. 

Återbetalning

Återbetalningen sker först när vi mottagit returen samt kontrollerat att produkterna är obrutna och i övrigt opåverkade. 

Retur på köp hos våra återförsäljare

Vi nekar returer på köp som skett hos våra återförsäljare. Vänd dig till aktuell återförsäljare för att genomföra returen. 

Ej utlösta paket

I händelse av ej utlöst paket debiterar vi 99 SEK i expeditions- och returkostnader. Vi återbetalar ej eventuella fraktkostnader för ordrar som understiger 1000 SEK  i ordervärde. Expeditionsavgiften dras av på återbetalningens totalbelopp. 

Reklamationspolicy

Vi följer allmänna reklamationsnämndens regler kring reklamationer. Vid reklamation förbehåller vi oss rätten att kontrollera och utreda produktens defekt och dess anledningar. Reklamation är inte möjlig vid köp utanför våra hudterapeuters rekommendationer och inte heller vid felaktigt handhavande av produkten som t.ex. tappskador eller felaktig förvaring som påverkat produktens livstid. Vi rekommenderar därför att förvara produkterna på ett svalt eller kallt ställe för garanterad livslängd. Kontakta oss för att få hjälp med ditt reklamationsärende. 

Reklamation på köp i andra hand eller hos våra återförsäljare

Vi nekar reklamationer på köp som skett via andra hand-lösningar som Blocket eller Tradera där giltigt kvitto utfärdat av Revivekliniken saknas. Vi tar inte heller emot reklamationer på köp av produkter hos våra återförsäljare. Vänd dig till din återförsäljare för vidare hjälp.