LASER

FRAKTIONERAD LASER
ANSIKTE, HALS, DEKOLLETAGE, HÄNDER…

Fraktionerad Laser är en behandlingsform som hjälper din hud att återställas och behålla sin spänst och lyster. Samtidigt minimeras fina linjer, pigmentförändringar, vidgade blodkärl och ojämnheter som exempelvis acne-ärr.

Huden har sin naturliga åldringsprocess, som ibland påskyndas av faktorer som sol, kyla, luftföroreningar eller stress. En serie med intensiva ljuspulser passerar det yttersta hudlagret och reducerar små fina kärl i ansiktet. Behandlar därmed rosacea, solskadad hud, pigmenteringar och pigmentfläckar. Värmen i ljusimpulserna värmer upp vattnet i huden vilket i sin tur stimulerar nybildning av kollagen som i sin tur återbildar elastinfibrer. Dessa elastinfibrer reducerar på naturligt vis storleken på grova porer och fina linjer i ansiktet. 

Behandlingen kan med fördel göras över hela ansiktet, halsen, dekolletaget eller på händerna. 

DIOLOZE LASER
PERMANENT HÅRBORTTAGNING

Dialoze är en den senaste lösningen när det gäller snabb och effektiv borttagning av de starkaste och mest envisa hårstråna. Snabbheten hos Diolaze är oöverträffad. Den är dessutom den första lasern som kombinerar en hög peak-energi och marknadens största behandlingsyta i en och samma behandling. Vid behandling med Diolaze kyls området före, under och efter pulsen, vilket gör behandlingen nästan helt smärtfri.
Diolaze kombinerar optimalt resultat, högsta möjliga säkerhet, kort behandlingstid och ytterst litet obehag.

 

Boka tid för en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer och ger dig ett prisförslag. Alla behandlingar är individuella.