HEAD TO TOE

En kultförklarad lotion som utrotat porer, jämnat ut hudton och återfuktat från topp till tå - i mer än fyra decennier.

Det är dags att skämma bort huden på din kropp med lika mycket kärlek och omtanke som huden i ditt ansikte.

Har du redan upptäckt Biologique Recherche's ikonprodukt Lotion P50 och önskar att bada i den? Det går att ordna (fortsätt läsa).

Är denna produkt ny för dig? Byt ut din klassiska korn-peeling till denna kemiska peeling (fruktsyror) för att exfoliera, tona och återfukta på en och samma gång. Går det med en och samma produkt? Ja, med Lotion P50 är det möjligt - från topp till tå.

Den är gjord av mjölksyra och salicylsyra för att avlägsna döda hudceller, tillsammans med glycerin, som återfuktar huden. 
Vid första användning kan du känna den tydliga doften av äppelcidervinäger som balanserar hudens pH, men doften stannar inte kvar när du applicerat din återfuktande kräm ovanpå. En känsla av att det pirrar i huden vid applicering är också vanligt.

Lotion P50 har skapats för både ansikte (Lotion P50), kropp (Lotion P50 Corps) och för hårbotten (Lotion P50 Capillaire). Alla områden mår bra av denna balanserande lotion. För att underlätta applicering av kropp och skalp har flaskan en spray-funktion. Det gör applikationsprocessen enklare över de svåråtkomliga områdena som t.ex. ryggen.

”A miracle in a bottle.”

Precis som Lotion P50 balanserar huden i ansiktet från talg, stora porer/akne, så är den effektiv mot t.ex. knottror på armar/lår (keratosis pilaris), torra smalben, hälar och fet hårbotten. Efter en tids användning i hårbotten återgår skalpen till ett neutralt läge i balans - vilket ger dig ett renare, hälsosammare och starkare hår. För dig med en torr hårbotten/ mjäll så exfolieras död hud bort från ytan så att fukt kan absorberas lättare.

Lämna en kommentar

Vi kommer behöva moderera din kommentar innan den publiceras

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

Se all
Example blog post
Example blog post
Example blog post