Revivekliniken’s grundare Fifi Stehag har en stor passion för parfymer och är stolt distributör för parfymhuset CREED i Skandinavien sedan många år tillbaka.

James Henry Creed grundade House of Creed i London, 1760. Det blev snabbt en favorit hos domstolen i England och Queen Victoria utsåg Creed som officiell leverantör. I korthet valdes Creed House av alla domstolar i Europa: från Napoléon III till kejsarinnan Eugenia, François-Joseph och Elizabeth i Österrike-Ungern och Spaniens drottning Christina erkände Creeds skapelser för deras kvalitet, förfining och originalitet.

1854, under kejsarinnan Eugenia, flyttade House of Creed till Paris och blev snart berömd. Med en mycket selektiv kundkrets fortsatte Creed att skapa unika parfymer, mästerverk av kreativitet. Mer än tvåhundra exklusiva parfymer skapades av familjen Creed genom åren, alla handgjorda original.

Olivier Creed, sjätte i familjen, är idag president för ett hus som har varit ett familjeföretag i över 250 år och önskar, hoppas han, kommer att förbli så under många år framöver.

Hans son Erwin arbetar tillsammans med Olivier och är den sjunde generationen. Olivier Creed söker personligen de renaste elementen från hela världen från vilkenhan skapar sina parfymer för hand. Infusionstekniken, som nu överges av modern industri, gör det möjligt för Olivier Creed att bevara originaliteten hos sina tidlösa dofter.

 

 

Hitta din personliga doft från CREED.