Vi har en passion för parfymer och är stolt distributör för Perfumer’s Workshops dofter AMOUROUD i Skandinavien. Parfymkollektionen AMOUROUD har vuxit fram ur en banbrytande tradition. Den vidareutvecklar Perfumer’s Workshop koncept med personligt komponerade dofter och visionära idéer som har varit deras signum de senaste fyrtiofem åren. Det är en serie exklusiva parfymer med perfekta proportioner i en behaglig balans.

Sedan starten 1970 har Perfumer’s Workshop varit en pionjär inom parfymindustrin i flera avseenden. De var först med personligt komponerade dofter i lyxsegmentet och har introducerat flera nya nischer och koncept som banat vägen för dagens boutiquemärken.

Perfumer’s Workshop insåg tidigt att kunderna var redo att ta farväl av de strikta traditioner som präglat parfymindustrin sedan början av 1900-talet. De fick sitt genombrott i en disk på Bloomingdale’s genom att förena lyx med ledighet och förvandla eteriska oljor från en hippiefluga till en lyxprodukt. De utvecklade parfymindustrins första doftverkstad, där kunderna fick skapa sina egna parfymer i flera olika former. Med deras enkla, stilrena förpackningar var de först med att lägga makten i kundens händer, långt innan trenden anammades av dagens nischmärken.

De senaste 45 åren har Perfumer’s Workshop sålt unika parfymer i varuhus och parfymerier över hela USA och i många av världens trendigaste butiker. Sedan de öppnade sin första disk på Bloomingdale’s har de utvecklat fler personliga koncept – Perfume By Appointment för Harrod’s och Personal Perfumery för Saks Fifth Avenue och Nordstrom.

När de lanserar ett nytt doftkoncept vänder de sig till de som verkligen uppskattar parfymskapandets ädla konst. De fortsätter att experimentera och får ständigt ny kunskap genom sin globala kundkrets. Nyfikenheten är en del av deras tradition och ligger i deras DNA.

AMOROUD är en serie dofter som för tankarna till en sagoskog på gränsen mellan fantasi och verklighet: dofter som är skimrande och drömska, mörka och provokativa, ljusa och varma. Noter av blommor, trä, rötter och örter komponeras till harmoniska parfymer som lockar till stillhet, glädje och passion.
AMOUROUD är ett interaktivt koncept som utvecklats för att skapa en dialog och ett samspel mellan professionella doftkonsulter och deras kunder. Målet är att fortsätta engagera och locka kunder att prova, både i våra permanenta diskar och tillfälliga montrar.

AMOUROUDs styrka ligger framför allt i parfymernas höga kvalitet. Varje doft har en skönhet och karaktär som varar länge, vilket märks tydligt på basnoterna.

Hela sortimentet finns som testflaskor, och vi har också speciella burkar med testremsor som i förväg behandlats med de olika dofterna, antingen kvällen innan eller på morgonen innan butiken öppnar. Testremsorna är en viktig del av vår berättelse, eftersom de visar att alla våra dofter är lika underbara och kraftfulla flera timmar efter appliceringen.

Varje doft i AMOUROUD-kollektionen är vacker och unik, med egenskaper som kommer till sin rätt på huden – både på grund av sin långvariga fyllighet och det hantverk som krävs för att skapa ett harmoniskt samspel mellan alla ingredienser.

AMOUROUD är en innovativ och kreativ ny parfymkollektion.

 

NEW WHITE WOODS COLLECTION