The Prooftag ©

Har du funderat på vad den där lilla märkningen som finns på alla Biologique Recherches produkter är för något? 

2015 investerade Biologique Recherche i en ny märkning av sina produkter. Med hjälp av märkningen Prooftag © inleddes ett arbete där målet var att öka företagets transparens och autenticitet gällande produkternas kvalitet. För att ge märkningen ytterligare tyngd utfärdas de av tredje part (Prooftag). Numera har samtliga produkter från Biologique Recherche denna märkning. Informationen du ser som konsument är om produkten är äkta eller inte.

En trygghet för dig

Med denna märkning kan du känna dig trygg med att produkterna du köper från oss är äkta Biologique Recherche. I och med att varje produkt har sin unika tagg ges vi möjlighet att spåra den från att tillverkningens start till leverans till vårt lager, och hela vägen hem till dig. 

Prooftagens uppbyggnad 

Prooftagen är uppbyggd i tre delar: 
1. En unik QR-kod för att identifiera vilken produkt det är. 
2. Ett batchnummer för att kunna spåra tillverkningsdatum, tillverkningsplats och liknande. 
3. En Bubbletag  © där luftbubblorna skapar ett unikt mönster som kopplas till QR-koden. 

Så kontrollerar du din produkt 

För iPhone-användare: öppna telefonens kamera och rikta linsen mot din produkts Prooftag. Klicka på Safari-länken som dyker upp när kameran identifierat QR-koden. Om du använder en äldre iPhone-modell kan du behöva ladda ner en app för QR-kodscanning. 
För Android-användare: Ladda ner en QR-kodscanner via Play-butiken (om du inte redan har en installerad). Scanna av QR-koden och öppna länken i din webbläsare. 

Så ska länken se ut

Om du köpt din produkt hos oss eller någon av våra certifierade återförsäljare ska den länkade sidan se ut så här (Exempel för SERUM COLLAGENE NATIF 30 ml): 

 


Leave a comment

Your comment will be moderated before publishing

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.


You may also like

See all
Example blog post
Example blog post
Example blog post