METHODOLOGY

Vid din Biologique Recherche-behandling följer vi en unik "methodology", metodik som bygger på 3 steg:

1. ANALYS AV DIN HUDS SPECIFIKA BEHOV

Före din behandling utför Biologique Recherche-experten en noggrann dermo-kosmetisk diagnos för att hitta din exakta Skin Instant ©.

Denna diagnos utförs med hjälp av Skin Instant © Lab-systemet och inkluderar en visuell analys, ett frågeformulär och mätningar, för att möjliggöra ett behandlingsprotokoll som exakt matchar dina behov. Den sofistikerade tekniken i VisioLab © ger ännu mer finjusterade resultat tack vare en högupplöst bild och vetenskaplig analys av ditt ansikte.  Detta analyserande steg kan också utföras (med viss begränsning) via videokonsultation.

2020 tog Biologique Recherche sina analyser till en ny nivå genom att lansera My Beauty DNA som vi också erbjuder på kliniken.

2. FÖRBEREDELSE OCH BALANSERING AV EPIDERMIS

Vid detta steg bäddas du ner i en uppvärmd säng och din terapeut börjar med en individuell balansering av epidermis (överhuden) - den ultimata skölden som skyddar från den yttre världens påverkan.

Detta följer en exakt och strikt ritual baserad på:

- Grundlig rengöring av din hud i kombination med en avkopplande signatur-massage.

- Exfoliering med den ikoniska Lotion P50.

- Booster (som tex Soin Lissant eller Lift CVS).

 - Balanserande ansiktsmask.

3. SPECIFIK BEHANDLING PÅ DJUPET

Detta steg innehåller produkter med den högsta koncentrationen av aktiva ingredienser för att bygga upp epidermis från grunden och ner på djupet. Här blandar terapeuten en cocktail av serum (3-4 stycken olika) efter dina specifika behov. En av 23 krämer väljs ut och masseras in med omtanke. Till sist appliceras slutserum för att skydda och ge dig det kända "BR-glowet". Dessa lager-på-lager produkter ska verka över natten för bästa effekt av behandlingen.

Vid detta steg används även den välkända Remodeling Face Machine, en maskin som tonar och formar ansiktsmusklerna med mikroström - som ett gympapass för ansiktet. När serum kombineras med maskinen når de djupare i huden och ger en större effekt, porerna rengörs och minskar i storlek. Vid upprepade behandlingar förbättras muskelminnet som bibehåller ett ansiktslyft med piggare blick.

Leave a comment

Your comment will be moderated before publishing

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.


You may also like

See all
Example blog post
Example blog post
Example blog post