KONSULTATIONER

Häng med när vi går in på djupet på våra konsultationer!

Vi gillar att lära känna våra kunder inpå huden. Oavsett om du vill veta hur din hud mår på djupet eller vill börja med det visuella så erbjuder vi två olika konsultationer där du alltid får en skräddarsydd rekommendation kring vilka produkter du behöver använda för att din hud ska må som bäst.

Med två olika system kan hudterapeuten analysera din hud på djupet genom såväl olika mätinstrument som en kamera. Under konsultationen tar hudterapeuten reda på hur din hud mår under den synliga ytan, bland annat hur dess kondition är för dagen (fukt, TEWL, elasticitet, pigmentering och talgnivå). 

Skin Instant Lab


Så här fungerar det:

Skin Instant © Lab består av fem instrument som mäter fukt, TEWL (trans-epidermal vattenförlust), elasticitet, pigmentering och talgnivå. Instrumenten kopplas till en dator utrustad med ett exklusivt diagnos- och analysprogram som utvecklats av Biologique Recherche.

VisioLab

VisioLab © kompletterar Skin Instant © Lab perfekt och är ett verktyg som vetenskapligt fotograferar ansiktet i hög upplösning och sedan analyserar dess komponenter. Resultaten beräknas i realtid så att hudterapeuten kan tolka dem direkt. Hon kommer att kunna finjustera ditt recept på produkter, behandlingar och anpassa dem så att de passar din till Skin Instant © perfekt.

Medan systemet är ansluten till BR-databasen, kombineras analyserna med de registrerade mätningarna tillsammans med hudterapeutens kunskap och erfarenhet för att rekommendera ett urval av BR-produkter och behandlingar. Du får vetskap om produkter i alla kategorier som rengöringar, masker, serum och sedan väljer din hudterapeut ut det mest lämpliga behandlingssättet och idealiska produkterna.

Resultatet? Ett detaljerat recept för dina unika hudvårdsprodukter.

Boka din konsultation går nedan för att uppleva detta toppmoderna system från Biologique Recherche innan din ansiktsbehandling eller vid köp av produkter.

Ett alternativ för dig som inte vill eller kan besöka kliniken för en konsultation. Under denna konsultation går hudterapeuten igenom din hud och dess behov med dig via Zoom. 

Detta möte gäller rekommendation av produkter från Biologique Recherche anpassat efter din unika hy. Kom ihåg att huden ändras flera gånger under ett år. Vi rekommenderar dig att göra en konsultation/analys för varje ny säsong så att dina produkter passar ditt aktuella tillstånd i huden.

Så här går det till:
1. Boka en tid som passar dig här på hemsidan.
2. Bekräftelse av din bokade tid skickas till din angivna e-mailadress.
3. Du mottar en länk till din e-mailadress för videokonsultationen.
Extra viktigt inför ditt möte: tvätta av eventuell make-up och sitt ner på en ostörd plats med bra belysning.
4. Delta på din videokonsultation under bokat tid.
5. Du mottar en rekommendation från din hudterapeut på din mail och du är varmt välkommen att beställa hem produkter med ditt personliga inlogg på revivekliniken.com.

 


Leave a comment

Your comment will be moderated before publishing

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.


You may also like

See all
Example blog post
Example blog post
Example blog post