Våra injektionsbehandlingar | Dr. Riika Veltheim

Angående den nya lagen för injektionsbehandlingar:

Våra behandlingar inom estetiska fillers utförs av en legitimerad, certifierad och auktoriserad läkare. Vi vill också förtydliga att den nya lagen medför ett krav på att en konsultation ska genomföras separat innan själva behandlingstillfället. Vi kommer därför att inte kunna genomföra både konsultation och behandling vid samma tillfälle. Boka tid för konsultation härse till att välja konsultation för estetiska fillers och inte vår ordinarie konsultation hos våra hudterapeuter.

 

Plastikkirurg dr. Riikka Veltheim tog sin legitimering år 1998 och har sedan dess arbetat med några av nordens mest etablerade kliniker, bl a Akademikliniken Stockholm och Cityklinikka Helsinki.

Som styrelsemedlem i svensk förening för estetisk plastikkirurgi, internationell opinionsledare inom estetiska injektionsbehandlingar och över 15 år av erfarenhet inom estetiska behandlingar besitter dr. Veltheim en av Sveriges mest unika och värdefulla kompetens.
Här kan ni läsa mer om vilka behandlingar dr. Veltheim utför hos oss:

FILLERS & SKINBOOSTERS

Genom att injicera fillers under huden återger preparatet huden sin spänst, fukt, elasticitet och volym samt motverkar hudens egens takt på åldrande. Fillers & skinboosters är utformade för att minska rynkor i ansiktet och veck, som t.ex. bekymmersrynkan mellan brynen, skrattrynkor kring ögonen eller röklinjer runt munnen.


PRX-T33 + SUNEKOS 

Denna behandling är i samarbete med Elin, som börjar med att utföra den nya, kemiska peelingen PRX-T33. Därefter utför dr. Riikka injektioner av hyaluronsyra och aminosyror från Sunekos. Dessa två behandlingar förstärker varandra och ger dig det optimala resultatet för fina linjer, rynkor och mörka ringar runt ögon samt pigmenteringar i ansiktet.

PROPHILO

En stabiliserad hyaluronsyra-baserad produkt injiceras på utvalda områden för att strama upp huden och motverkar slapphet. Förutom att den stärker och återfuktar huden har Profhilo också en modellerande effekt.

Lämna en kommentar

Vi kommer behöva moderera din kommentar innan den publiceras

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

Se all
Example blog post
Example blog post
Example blog post