FACIALS BY ELIN

Elin har arbetat som Cidesco-diplomerad hudterapeut i över 6 år. Vad hon kan minnas har hon alltid fascinerats av hudvård där intresset väcktes när hon som barn iakttog sin mamma använda krämer och gå på behandlingar.

Elin älskar att hjälpa människor och har många trogna stamkunder hos oss. Hon utför större delen av vårt utbud av behandlingar på kliniken och de resultat man kan uppnå med avancerad hudvård/ laser motiverar henne extra mycket. 
Favoritbehandling: IPL för behandling av ytliga kärl och pigment
”En jämnare hudton gör verkligen underverk för helhetsintrycket!”

”Att arbeta på Revivekliniken är fantastiskt roligt, vi har underbara stamkunder. Det är en familjär känsla och vi kan hjälpa kunderna under en längre tid att uppnå sina mål med huden. Att vi alltid hänger med i det senaste och arbetar med det absolut bästa maskinerna och produkterna på marknaden gör att vi hela tiden utvecklas och arbetet aldrig blir tråkigt.” - Elin
 
Här kan ni läsa mer om vilka behandlingar Elin utför hos oss:

SKIN INSTANT LAB © & VISIOLAB ©

Två olika system används för att analysera din hud på djupet genom såväl olika mätinstrument som en kamera. Efter dina resultat skriver Elin ett recept för dig med Biologique Recherche-produkter som är speciellt anpassade för dig och ditt hudtillstånd.

VIDEOKONSULTATION

Ett alternativ för dig som inte vill eller kan besöka kliniken. Under denna konsultation går Elin igenom ditt hudtillstånd och dess behov med dig via Zoom och rekommenderar dig noga utvalda produkter från Biologique Recherche.

PRX-T33

En ny och effektiv kemisk peeling av TCA och väteperoxid för ökad lyster och behandling av rynkor, pigmenteringar, ärr och förlorad elasticitet.

PURELIFT® FACE PRO

Mikroström som aktiverar och lyfter dina ansiktsmuskler på djupet. Slussar ner aktiva serum cocktail's djupare och ger dig ett fylligare, mer ungdomligt ansikte på bara 20 minuter. Likt ett pilates-pass för ansiktet!

BIOLOGIQUE RECHERCHE - CLASSIC

Skräddarsydd ansiktsbehandling efter ditt hudtillstånd. De aktiva ingredienserna från Biologique Recherche kombineras med dränerande, formande och pulserande tekniker i en unik massage. Kindbenen blir definierade, ögonen öppnas upp, torrhetslinjer suddas ut och huden får glödande lyster.

DERMAPEN 4

Små mikrokanaler skapas med sterila engångsnålar som stimulerar nyproduktion av naturligt kollagen. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av fukt och näringsämnen, samtidigt som hudens struktur förbättras och föryngras. Effektivt mot acneärr, hudbristningar, pigmenteringar, förstorade porer och fina linjer

HI-FU

Avancerad ultraljudsenergi från Korea som stimulerar "SMAS", hudens djupa och stöttande lager. Lyfter bryn/panna, käklinje och hals, samt ger en övergripande hudåtstramning och föryngring. En märkbar förbättring av ansiktskonturen, fina linjer och rynkor kommer att synas. 

GULDNÅLAR

Sterila guldnålar från Korea som både stimulerar hudens kollagen och elastinproduktion för starkare och tightare hud, vilket förbättrar strukturen på huden. Kombineras till fördel med Hi-Fu.

IPL

Tänk dig att bli befriad från generande hårväxt (överläpp, armhåla, rygg, bikini) eller ytliga blodkärl/pigmenteringar i huden. Då kan IPL (ljusbehandling) vara en effektiv lösning för dig. 

LASER

En behandlingsform som hjälper din hud att återställas och behålla sin spänst och lyster. Samtidigt minimeras fina linjer, pigmentförändringar, vidgade blodkärl (rosacea) och ojämnheter som exempelvis acne-ärr. Laser är även optimal för snabb och effektiv hårborttagning.

MICRODERMABRASION

Skonsam mekanisk vakuum-peeling som slipar huden med mikroskopiska partiklar av aluminiumoxid - varpå döda och grå hudceller avlägsnas. Reparerar solskador, stödjer kollagenproduktionen, minskar förekomsten av fina linjer, torra fläckar, yttorrhet, rynkor, ojämn hudton och motverkar uppkomst av acne.
 
 
 

Lämna en kommentar

Vi kommer behöva moderera din kommentar innan den publiceras

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

Se all
Example blog post
Example blog post
Example blog post