4 EASY STEPS

Ta en paus från vardagens stress med 4 enkla steg till en bättre hud. 

Stress påverkar oss varje dag, eller hur?
Vi kan inte alltid ta en snabb weekend för att ta hand om vår hud.

Därför vill vi dela fyra av våra bästa produkter för att få din hud att lysa inifrån och ut. Oavsett var du är eller vad som händer i ditt liv just nu.

(Hint: Du kan slutföra alla dessa tre snabba tips under de närmaste 20 minuterna.)

Steg 1. LAIT U (3 min)

Börja med att rengöra huden med den skonsamma och återfuktande rengöringsmjölken Lait U. Massera in produkten i uppåtgående rörelser på torr hud, i ca 3 minuter. Skölj av ordentligt med kallt vatten och torka huden med en mjuk handduk.

Steg 2. LOTION P50 (1 min)

Häll några droppar lotion på en bomullsrondell/kompress och dutta in produkten metodiskt. Börja med dekolletaget (bröstet), sedan halsen och ansiktet. Undvik området närmast ögonen. Låt verka under natten med serum och kräm ovanpå.

Har du aldrig använt Lotion P50 tidigare rekommenderar vi att du blandar ut produkten med vanligt kranvatten första veckan. Är din hud väldigt känslig kan varannan dag vara ett alternativ till en början.

Steg 3. MASQUE VIVANT (15 min)

Applicera ett tunt lager mask över hela ansiktet, halsen och dekolletaget. Undvik området närmast ögonen. Låt verka i 10-15 min och tvätta sedan av med kallt vatten. Torka huden med en mjuk handduk.

Steg 4. CREME ISO-PLACENTA (1 min)

Avsluta rutinen genom att massera in denna intensivt reparerande kräm. Främjar cellförnyelsen genom att bio-imitera egenskaperna hos den mänskliga moderkakan. Acne-ärr korrigeras, hudens mikrorelief (struktur) förbättras och rodnad minskar. Huden blir mjukare och lugnare med jämnare i hudton.

Lycka till!


Leave a comment

Your comment will be moderated before publishing

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.


You may also like

See all
Example blog post
Example blog post
Example blog post