Vi erbjuder Biologique Recherche’s Skin Instant® Lab – ett revolutionerande analyssystem som övervakar förändringar i din hud över tiden och ger direkt feedback hur hudens kondition är för dagen. Detta gör det möjligt för våra hudterapeuter att skräddarsy en hudvårdsplan för dig och justera din rutin specifikt efter vad din hud behöver.

Så här fungerar det: Skin Instant Lab består av fem instrument som mäter fukt, TEWL (trans-epidermal vattenförlust), elasticitet, pigmentering och talgnivå. Instrumenten kopplas till en dator utrustad med ett exklusivt diagnos- och analysprogram som utvecklats av Biologique Recherche.

Medan systemet är ansluten till BR-databasen, kombineras analysen med de registrerade mätningarna tillsammans med hudterapeutens kunskap och erfarenhet för att rekommendera ett urval av BR-produkter och behandlingar. Skin Instant Lab riktar sig till flera produkter i alla kategorier som rengöringar, masker och serum, och sedan väljer din hudterapeut ut det mest lämpliga behandlingssättet och idealiska produkterna.

Resultatet? Ett detaljerat recept för dina unika hudvårdsprodukter.

Boka din nästa behandling hos oss ​​idag för att uppleva detta toppmoderna system från Biologique Recherche innan din ansiktsbehandling eller vid köp av rekommenderade produkter.