Med en noggrann och innovativ metod skräddarsys behandlingen efter din huds tillstånd vid varje enskilt tillfälle. Först tar din hudterapeut hjälp av Skin Instant Lab för att under ca 30 min mäta hudens kondition med 5 olika tillstånd: fukt, spänst, pigmentering, talgproduktion och det naturliga skyddet (TEWL). Resultatet visas sedan i ett diagram på en dator där du som kund lätt kan se hur din hud mår för dagen och även se den positiva utvecklingen med tiden vid upprepade analyser. Med informationen från analysen väljer din hudterapeut ut vilken behandling som passar dig för dagen, självklart tillsammans med dina förväntningar och mål.

Detta är några av behandlingarna som din hudterapeut kan välja efter dig och dina behov:

SOIN RESTRUCTURANT ET LISSANT 

En reparerande fuktboost med bidrottninggelé, hyaluronsyra, silkextrakt och naturliga aminosyror. De aktiva ingredienserna kombineras med dränerande, formande och pulserande tekniker i en unik massage. Huden får en jämn färg och struktur. Kindbenen blir definierade, ögonen öppnas upp, torrhetslinjer suddas ut och huden får glödande lyster. Denna behandling passar alla, även den känsligaste.

SOIN MC 110

En ”plumpande” behandling som höjer cirkulationen och cellförnyelsen i huden. Mjölksyra, citronsyra och salicylsyra exfolierar huden skonsamt och effektivt. Tillsammans med phytoplankton ifrån havet skapas en tillfällig inflammation som gör att huden drar åt sig vätska – ”plumping”. Det ger fyllighet och stimulerar huden till förnyelse.

SOIN LIFT C.V.S 

Ett ”naturligt ansiktslyft” med små mikrokristaller av alger, silkextrakt, mjölksyra och naturliga aminosyror. De aktiva ingredienserna kombineras med modellerande, nypande och lyftande tekniker. Påminner om microdermabrasion – men utförs helt för hand. Behandlingen ger en effektiv exfoliering av döda hudceller, definierade ansiktskonturer, jämnare hudstruktur, minskade, rena porer och skinande lyster.

 

“Min favoritbehandling är att kombinera Seconde Peau med Remodeling Face – närmare ett ansiktslyft på naturlig väg är svårt att nå!” – Linnéa

SECONDE PEAU

En innovativ behandling som alternativ för ”fillers” – utan nålstick. Med en revolutionerande elektroteknik skapas ett fiber-plåster bestående av 80% hyaluronsyra. Dessa plåster appliceras sedan strategiskt på linjer/rynkor tillsammans med en lotion. Behandlingen påskyndar hudens läkningsprocess som genast ger ett synligt, hållbart resultat. Vid upprepade behandlingar i kur förlängs och förstärks effekten av behandlingen.

REMODELING FACE ® 

Remodeling Face Machine är en maskin som tonar och formar ansiktsmusklerna med mikroström – som ett gympapass för ansiktet. Ansiktsmask eller serum som kombineras med maskinen når djupare i huden och ger en större effekt, porerna rengörs och minskar i storlek. Vid upprepade behandlingar förbättras muskelminnet som bibehåller ett ansiktslyft med piggare blick.

Vänligen boka konsultation för mer information om din behandlingsplan samt prisuppgift.
Alla behandlingar är individuella.